Geen artikelen gevonden
  • Nieuws

We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Nieuws & evenementen


Blijf op de hoogte van alle nieuws, activiteiten en evenementen ten voordele van Pelicano Kinderarmoedestichting.

Evenement

Ride To Unite 2022 ten voordele van Stichting Pelicano

Op maandag 4 juli is het zo ver. Dan vertrekken de renners naar La Planche Des Belles Filles in de Vogezen ten voordele van Stichting Pelicano.

Nieuws

Sonia Pypaert (the baby’s corner) wordt ambassadeur voor Pelicano

Kinderen zijn de toekomst en dat weet ondernemende mama Sonia Pypaert, zaakvoerster van oa the baby’s corner en Onder mama’s, maar al te goed. Met haar engagement onderstreept Sonia het belang van de strijd tegen kinderarmoede en roept ze bedrijfsleiders op om samen dit stijgend probleem mee op te lossen.

Nieuws

Wat zijn de voordelen van doneren aan Stichting Pelicano?

Er bestaan veel goede doelen die jouw steun goed kunnen gebruiken en stuk voor stuk ook waard zijn. Dus stel jij je misschien vragen over de voordelen van doneren aan Stichting Pelicano. Het voornaamste pluspunt is wellicht het warme gevoel dat je eraan overhoudt. Maar we sommen ook enkele meer rationele pluspunten op.

Persbericht

Lancering impactcoalitie

Minder tijd verliezen aan administratie en formaliteiten, een meer giftenvriendelijke fiscaliteit en een betere, meer moderne regelgeving voor fondsenwerving. De Impactcoalitie vraagt aan de federale overheid om die ingrepen door te voeren. Meest in het oogspringend is de vraag naar een belastingaftrek voor giften van 60%, zonder beperking in de tijd.

Nieuws

Financiële middelen van gezinnen in armoede verminderen drastisch

Stijgende verbruikersprijzen aan de basis van dalende levenskwaliteit op school

Nieuws

Nikske Challenge

Eén op vijf kinderen groeit in België op in armoede. Dat zijn ruim 500.000 kinderen in België. En dat is geen grap. Zij hebben ‘nikske’. Daarom willen we hen ‘ietske’ geven.

Contact


  • IBAN BE53 0687 7777 7753
    BIC: GKCCBEBB
    Mededeling: 'Ik steun een Pelicanokind’

Adres


  • Hoofdkantoor
    Congresstraat 35
    1000 Brussel
  • Bijkantoor Brugge
    Baron Ruzettelaan 3–3.2b
    8310 Brugge