Geen artikelen gevonden
 • Resultaten

We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Jouw hulp helpt echt


Download het jaarverslag 2022

De wereld maakte afgelopen jaar opnieuw moeilijke tijden door, wat zware gevolgen creëerde bij tal van gezinnen en kinderen. We zien een sterke toename in de zwaarte van de dossiers, waarbij het keihard binnenkomt hoe meer en meer kinderen een gebrek aan toegang tot alle basisbehoeften moeten ervaren.

Zonder de hulp van de vele particuliere en bedrijfsdonateurs kan Pelicano Kinderarmoedestichting haar werk, om hulp en kansen te bieden aan kinderen in nood, niet voortzetten Daarom willen we iedereen vanuit de grond van ons hart danken. Dankuwel!

Ben je benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan hier het jaarverslag 2022.

Stichting Pelicano - Infographic

De jaarrekeningen


Wat deden we met jouw bijdrage?

Transparantie vinden we vanzelfsprekend bij Pelicano; tenslotte gaat het over het geld van onze schenkers en sponsors waarmee wij werken. Bekijk onze jaarrekeningen om een idee te hebben van de resultaten van vorige jaren.

De jaarverslagen


Blader in onze jaarverslagen

Transparantie is voor ons heel belangrijk. Daarom bundelen we alle informatie in een jaarverslag. Benieuwd wat we dit jaar bereikt hebben en hoe we groeien? Download hier al onze beschikbare jaarverslagen!

Contact


 • IBAN BE53 0687 7777 7753
  BIC: GKCCBEBB
  Mededeling: 'Ik steun een Pelicanokind’

Adres


 • Hoofdkantoor
  Congresstraat 35
  1000 Brussel
 • Bijkantoor Brugge
  Baron Ruzettelaan 3–3.2b
  8310 Brugge