Geen artikelen gevonden
 • Nieuws

We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Nieuws & evenementen


Blijf op de hoogte van alle nieuws, activiteiten en evenementen ten voordele van Pelicano Kinderarmoedestichting.

Nieuws

Infino gaat nog een stap verder in het steunen van kinderen

Infino wordt een nieuwe trotse partner van Stichting Pelicano. Ze overhandigden tijdens de jaarwisseling een cheque van maar liefst €10.000. Met dit bedrag zorgen ze ervoor dat Stichting Pelicano een jaar lang 10 kinderen kan voorzien van hun basisbehoeften.

Nieuws

Warme dankuwel wensen

Ook al was dit voor velen een moeilijk jaar, vanuit heel ons hart en vanwege onze Pelicanokinderen danken we u oprecht voor uw steun.

Filantropisch centrum

Victorkracht onder de vleugels van Stichting Pelicano

Vorig jaar was het even schrikken voor de ouders van baby Victor. Net als baby Pia lijdt Victor aan de zeldzame ziekte spinale musculaire atrofie, maar in maart ontving men een mirakeltelefoontje dat Victor was uitverkoren voor een gratis spuitje van 1,9 miljoen euro.

Nieuws

Familie Planckaert strijdt tegen kinderarmoede. Jij ook?

Download hier hét kerstlied 'Kinderen met een droom' van de Planckaert familie en steun arme kinderen in België via Stichting Pelicano.

Nieuws

Scholt Energy België viert 10-jarig jubileum met Pelicano

Door de coronacrisis moest het bedrijf noodgedwongen zijn feestplannen opbergen. In plaats daarvan besliste Scholt Energy om een schenking van 10.000 euro te doen aan Stichting Pelicano.

Nieuws

Dankuwel-pakket voor onze 450 zorgpartners

Het is vandaag dag van de vrijwilliger, binnen het kader van De Warmste week willen we onze vrijwillige zorgbegeleiders bedanken.

Contact


 • IBAN BE53 0687 7777 7753
  BIC: GKCCBEBB
  Mededeling: 'Ik steun een Pelicanokind’

Adres


 • Hoofdkantoor
  Congresstraat 35
  1000 Brussel
 • Bijkantoor Brugge
  Baron Ruzettelaan 3–3.2b
  8310 Brugge