Geen artikelen gevonden
  • Bedrijfsnieuws

We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Bedrijfsacties & -evenementen


Neem een kijkje doorheen alle acties en evenementen die bedrijven organiseren ten voordele van Pelicano Kinderarmoedestichting. We denken graag steeds mee met jouw idee.

Nieuws

Foodbag schenkt warme maaltijden aan kinderen in armoede

Maak je menu nog warmer en schenk via de extra’s 1,2 of 3 warme maaltijden aan een kind in armoede via www.foodbag.be

Nieuws

Bedrijf in de kijker: Shurgard

Shurgard is de ideale partner voor je tijdelijke opslagproblemen. Ontdek hier in deze video hoe zij onze Stichting steunen.

Nieuws

vzw ‘Ride to Unite’ zamelt €18.847 in voor Stichting Pelicano

BRUGGE/ANZEGEM – Begin juli vertrokken negen Vlaamse fietsers, gesteund door hun ploegleider, voor een vierdaagse fietstocht van Oudenaarde naar de top van La Planche des Belles Filles. Ze deden dit ten voordele van Stichting Pelicano. Na het afsluiten van de fundraising communiceerde vzw ‘Ride to Unite’ vandaag het ingezamelde bedrag in een filmpje: €18.847.

Nieuws

Startschot Ride to Unite in Oudenaarde

Van 4 tot 7 juli zullen 9 renners 4 ritten afleggen, met startschot in Oudenaarde en aankomst op La Planche des Belles Filles.

Nieuws

die Keure gaat buiten de schoolmuren

Onderwijs doet ertoe. Vanuit deze visie ontwikkelt uitgeverij en drukkerij die Keure al decennialang educatieve uitgaven. Ook voor kinderen en jongeren die er het meest baat bij hebben, maar er het minst toegang tot krijgen. Om die visie ook buiten de schoolmuren verder te zetten, sloot de educatieve uitgeverij een structureel partnership af met Stichting Pelicano.

Evenement

Ride To Unite 2022 ten voordele van Stichting Pelicano

Op maandag 4 juli is het zo ver. Dan vertrekken de renners naar La Planche Des Belles Filles in de Vogezen ten voordele van Stichting Pelicano.

Alle samenwerkingen met bedrijven en verenigingen worden door Pelicano gecentraliseerd in de VZW Philanthropic Corporate Partnerships, Baron Ruzettelaan 3 bus 3.2 te 8310 Brugge.

Contact


  • Rekeningnummer voor bedrijven IBAN BE19 0689 4119 9212
    BIC GKCCBEBB
    Mededeling: '*Bedrijfsnaam* steunt Pelicano’

Adres


  • Hoofdkantoor
    Congresstraat 35
    1000 Brussel
  • Bijkantoor Brugge
    Baron Ruzettelaan 3–3.2b
    8310 Brugge