Geen artikelen gevonden
 • Bedrijfsnieuws

We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Bedrijfsacties & -evenementen


Neem een kijkje doorheen alle acties en evenementen die bedrijven organiseren ten voordele van Pelicano Kinderarmoedestichting. We denken graag steeds mee met jouw idee.

Nieuws

Bestel Christmas Crackers van Deliveroo

Ten voordele van Stichting Pelicano verkoopt bezorgservice Deliveroo Christmas Crackers, hét must have cadeau om jouw feesttafel mee te versieren!

Nieuws

Infino steunt Stichting Pelicano opnieuw

Net zoals vorig jaar, doneert Infino 10.000 euro aan Stichting Pelicano, zo wilt het bedrijf alle kinderen gelijke kansen geven.

Nieuws

Maisons du Monde lanceert de actie Bougie Partage

Omdat delen ook geven is, zet Maisons du Monde zich deze winter in voor Stichting Pelicano en nodigt met de deelkaars (‘bougie partage’) klanten uit voor een verantwoord kerstfeest vol betrokkenheid.

Nieuws

KeyPharm zet in op duurzaamheid

Stichting Pelicano ontvangt 2.500 euro van KeyPharm.

Nieuws

Bieden voor Stichting Pelicano via alle Belgische Troostwijkveilingen

Vanaf maandag 14 juni tot en met 27 juni 2021 kunnen alle bieders via het volledige aanbod Belgische Troostwijkveilingen een bijdrage leveren aan Stichting Pelicano, een organisatie die de kinderarmoede in ons land helpt oplossen. Dankzij sponsoring, schenkingen en duurzame samenwerkingen met bedrijven zorgt Pelicano ervoor dat kansarme kinderen voldoende voedsel, gezonde leefomstandigheden, degelijk onderwijs en een zinvolle vrijetijdsbesteding krijgen. En dit tot ze hun einddiploma behalen. Duurzame samenwerkingen met grote bedrijven als Troostwijk zijn voor Stichting Pelicano dan ook van groot belang om kinderen op lange termijn financieel te ondersteunen. Als internationaal bedrijf kiest Troostwijk bewust voor een lokale organisatie om zich maatschappelijk te engageren. Met een groot kopersbestand in zeer uiteenlopende sectoren, kan Troostwijk heel wat mensen bereiken en zo een steentje bijdragen om de armoedecirkel te doorbreken.

Nieuws

Infino gaat nog een stap verder in het steunen van kinderen

Infino wordt een nieuwe trotse partner van Stichting Pelicano. Ze overhandigden tijdens de jaarwisseling een cheque van maar liefst €10.000. Met dit bedrag zorgen ze ervoor dat Stichting Pelicano een jaar lang 10 kinderen kan voorzien van hun basisbehoeften.

Alle samenwerkingen met bedrijven en verenigingen worden door Pelicano gecentraliseerd in de VZW Philanthropic Corporate Partnerships, Baron Ruzettelaan 3 bus 3.2 te 8310 Brugge.

Contact


 • Rekeningnummer voor bedrijven IBAN BE19 0689 4119 9212
  BIC GKCCBEBB
  Mededeling: '*Bedrijfsnaam* steunt Pelicano’

Adres


 • Hoofdkantoor
  Congresstraat 35
  1000 Brussel
 • Bijkantoor Brugge
  Baron Ruzettelaan 3–3.2b
  8310 Brugge