• 17/09/2021
 • Nieuws

24u livestream ten voordele van Stichting Pelicano


YouTuber Nicolas Baeke organiseert één van de grootste livestreams in Vlaanderen voor Youtube België.

Vanaf vrijdag 27 september om 15u gaat Nicolas Baeke, ook wel bekend als JustNicolas, 24 uur aan één stuk live ten voordele van Stichting Pelicano. De livestream krijgt de naam “Online influencers voor Stichting Pelicano”. Nicolas koos Stichting Pelicano uit als goed doel, omdat kinderarmoede hem nauw aan het hart ligt. "Het wordt één van de grootste livestreams in Vlaanderen voor YouTube België. We zenden uit op één van de hoogste verdiepingen in de Proximus Towers in Brussel. Dit is op verdieping 28 en het heeft een zalig, maar vooral hoog uitzicht op Brussel, wat je ook kan zien in de stream", vertelt Nicolas.

Verschillende gasten én 24 prijzen

Er komen verschillende Vlaamse influencers, politici en beroemdheden langs, zoals: Céline Dept en Michiel Callebaut (bekend als YouTube-koppel Celine & Michiel), Kedist Deltour (Miss België 2021 en ambassadrice voor Stichting Pelicano), Jonatan Medart (TikTokker), Conner Rousseau (voorzitter Vooruit), Benjamin Dalle (Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media). Samen zullen ze proberen op 24 uur tijd zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Pelicano. Zo bewijst de jonge generatie nog maar eens dat ze niet alleen nutteloos op het internet bezig zijn, maar dat ze ook maatschappelijke meerwaarde kunnen én willen creëren.

Naast de prachtige locatie en technische support, sponsort Proximus ook 24 verschillende prijzen, in totaal goed voor een bedrag van boven de €10.000! Iedereen die doneert, maakt elk uur kans op een prijs van gemiddeld €500.

Afspraak dus op vrijdag 17 september om 15 uur. 

Contact


 • IBAN BE53 0687 7777 77 53
  BIC: GKCCBEBB
  Mededeling: 'Ik steun een Pelicanokind’

Stichting Pelicano


 • Hoofdkantoor
  Congresstraat 35
  1000 Brussel
 • Bijkantoor Brugge
  Baron Ruzettelaan 3–3.2b
  8310 Brugge