Geen artikelen gevonden
 • 02/05/2019
 • Nieuws

Bak lekkere koekjes voor Stichting Pelicano


Wil je ook lekkere koekjes bakken en Pelicanokinderen steunen?


VZW Neig Genoeg verkoopt het Warmste Koekjesbeslag ten voordele van Pelicano. Alle ingrediënten zitten in één bokaal zodat iedereen makkelijk en in een handomdraai heerlijke koekjes kan bakken. Omdat elk kind recht heeft op een mooie toekomst, slaan Melissa en Marissa Dissenbergen, Marleen De Groeve en de Wetterse VZW Neig Genoeg de handen in elkaar.


Het Warmste Koekjesbeslag

"Om de Pelicanokinderen te steunen, willen we een leuke actie opstarten", vertelt Melissa Dissenbergen. "Het idee is om mensen makkelijk en snel koekjes te laten bakken. Wij voorzien alle ingrediënten in één bokaal met een heerlijk recept. De winst gaat integraal naar de Pelicanokinderen."

Praktische informatie

Er is keuze tussen standaard koekjes (€8,00/ bokaal) en glutenvrijekoekjes (€11,00/bokaal). Geef je het cadeau aan je mama, de juf, of iemand anders? Dan kunnen we de bokaal nog mooi inpakken. (met geschenkverpakking + €0,50)

Wil je zelf ook koekjes bakken? Je bestelt je bokaal via een berichtje naar deze facebookpagina of via mail: warmstekoekjesbeslag@gmail.com 

Contact


 • IBAN BE53 0687 7777 7753
  BIC: GKCCBEBB
  Mededeling: 'Ik steun een Pelicanokind’

Adres


 • Hoofdkantoor
  Congresstraat 35
  1000 Brussel
 • Bijkantoor Brugge
  Baron Ruzettelaan 3–3.2b
  8310 Brugge