Geen artikelen gevonden
  • Voor een stralendere toekomst

Persil
Persil

Zie het talent, niet de vlekken


#VoorEenStralendereToekomst

In België worden duizenden gezinnen met kinderen getroffen door hygiënische armoede. Ze kunnen zich niet veroorloven om veel dagelijkse hygiënische en persoonlijke verzorgingsproducten te kopen, met inbegrip van wasmiddelen en de mogelijkheid om dagelijks kleding te wassen. Dit is wat de meesten van ons als vanzelfsprekend beschouwen, wat mensen met een laag inkomen wordt ontzegd. Ze staan voor de keuze of ze hun huis moeten verwarmen, hun huur moeten betalen, moeten eten of hun kleren moeten wassen.

Helaas heeft het dragen van vuile kleren veel neveneffecten. Het belet kinderen een onbezorgde jeugd te hebben en hun talenten te tonen. Het leidt tot pesterijen, niet-deelname aan sociale activiteiten en uitsluiting van het leven dat kinderen geacht worden te leiden. Sommige gevolgen zijn nog moeilijker waar te nemen: de effecten op het geestelijk welzijn en het zelfvertrouwen van kinderen. Schone kleren zouden geen luxe moeten zijn. Wij geloven dat het een fundamenteel mensenrecht is. Met elke aankoop zetten we een stap in de richting van het uitroeien van armoede op het gebied van hygiëne.
 
Met Stichting Pelicano heeft Persil een vertrouwde partner om de bewustwording in België te vergroten, kinderen in nood te helpen om hygiënische armoede te overwinnen en hen toegang te geven tot zinvolle vrijetijdsbesteding. Help ons doel te bereiken om meer dan 13 miljoen t-shirts te wassen. Samen voor een betere toekomst voor iedereen!

#vooreenstralenderetoekomst

Hoe kan je steunen?


Koop Persil

Elke aankoop helpt: koop een Persil product naar keuze en wordt deel van onze missie #VoorEenStralendereToekomst met Persil. Met elke aankoop zetten we een stap in de richting van het uitroeien van armoede op het gebied van hygiëne. Daarom doneert Persil wasmiddelen aan gezinnen in nood. Samen met onze vertrouwde partner, Persil, helpen wij kinderen in België het gebrek aan hygiëne te overwinnen door hen de middelen te geven om meer dan 4,5 miljoen t-shirts per jaar te wassen.