Geen artikelen gevonden
 • 29/11/2021
 • Nieuws

Testament.be: bloemen noch kransen


Er bestaan allerlei mogelijkheden om jouw idealen of die van een overleden dierbare te laten voortleven. Geen tijdelijke bloem, maar een laatste daad waar misschien het verschil mee kan gemaakt worden in het leven van een ander. Met "Bloemen noch kransen" kan je kiezen voor een gift aan een goed doel, bijvoorbeeld Stichting Pelicano.

Laat jouw idealen of van een dierbare overledene verder leven

Het voorbereiden van jouw uitvaart of die van een overleden dierbare zet dingen op scherp. Je krijgt vragen te horen, waarvan je ze liever nog niet beantwoordt. Maar ze doen je wel stilstaan bij wat écht belangrijk is.

Steeds vaker staat er in een rouwbrief een rekeningnummer vermeld met de vraag om in plaats van bloemen of kransen een storting te doen voor een goed doel. Voor jou of die dierbare overledene is het een grote troost om de idealen te laren verder leven via een ‘bloemen noch kransen’-gift aan een goed doel. De betekenis van ons leven ligt immers in het verschil dat we maken in de levens van anderen.

Je bereidt jouw uitvaart of die van een dierbare overledene voor en kiest voor een ‘bloemen noch kransen’-gift aan een goed doel? Misschien ligt kinderarmoede je dan nauw aan het hart en neem je Stichting Pelicano op in je testament.

Heb je een vraag? Aarzel dan niet en contacteer ons.

02 528 06 75
info@pelicanofoundation.be

 

Contact


 • IBAN BE53 0687 7777 7753
  BIC: GKCCBEBB
  Mededeling: 'Ik steun een Pelicanokind’

Adres


 • Hoofdkantoor
  Congresstraat 35
  1000 Brussel
 • Bijkantoor Brugge
  Baron Ruzettelaan 3–3.2b
  8310 Brugge