Geen artikelen gevonden
 • 18/08/2022
 • Nieuws

Organiseer een actie voor Stichting Pelicano


Ben je jarig, in blijde verwachting, ga je trouwen of ga je op pensioen? Er zijn 100’en redenen te bedenken om iets te organiseren. Maar dacht je al na om je speciale gebeurtenis te vieren door een goed doel te steunen?

Laat kinderen in armoede dromen van een zorgeloze toekomst

Wil je geld inzamelen naar aanleiding van een bijzonder levensmoment? Of denk je er aan om met jullie bedrijf en de collega’s een goed doel te steunen? Wil je je laten sponsoren tijdens een sportief event? Of heb je gewoon heel veel zin om geld in te zamelen voor het goede doel, zonder dat daar een concrete aanleiding voor is? We maken het je nog makkelijker om zelf een actie te organiseren via onze nieuwe campagnepagina. Je kan bijvoorbeeld ook producten verkopen of Strava koppelen aan een sportieve uitdaging.

Je kan zelf een actie opzetten door een bepaald thema te kiezen op de website. En vervolgens kan je je actie verspreiden via alle mogelijke kanalen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Heb je een zot campagne idee?

Staat jouw idee niet tussen de campagnes? Of zie je het allemaal nog iets groter? Geen probleem, we denken graag met je mee. Contacteer ons via business@pelicanofoundation.be of bel Kristof via +32 (0)475 87 23 90

 

Contact


 • IBAN BE53 0687 7777 7753
  BIC: GKCCBEBB
  Mededeling: 'Ik steun een Pelicanokind’

Adres


 • Hoofdkantoor
  Congresstraat 35
  1000 Brussel
 • Bijkantoor Brugge
  Baron Ruzettelaan 3–3.2b
  8310 Brugge