• 10/11/2020
 • Nieuws

Onderzoek giften en transparantie


Uw mening is van belang! Vul dit doctoraatsonderzoek rond 'transparantie bij goede doelen' in.

Beste donateur, in eerste instantie willen we u van harte danken voor de steun die u biedt aan onze strijd tegen kinderarmoede. Zeker in deze tijden is elke steun meer dan nodig. Mede daardoor slagen we er vandaag in om 1.250 kinderen duurzaam, dagdagelijks te helpen.

Daarnaast promoten we met Stichting Pelicano een doctoraatsonderzoek dat aan de Universiteit van Luik (HEC) wordt uitgevoerd. Fanny Dethier werkt voor haar doctoraat rond het thema 'goede doelen' en dan meer bepaald rondom de transparantie die geboden wordt. Daarom onze oproep om dit onderzoek in te vullen, omdat dit tevens ons in staat stelt om bij te leren en waar nodig bij te sturen.

Transparantie is immers belangrijk. Als groeiende organisatie zijn we ons daarvan bewust en proberen we effectief zo goed mogelijk te communiceren. Het jaarverslag, te raadplegen via de website, vormt bijvoorbeeld zeker één van de hoekstenen. Tegelijk beseffen we ook dat het altijd beter kan. Vandaar deze oproep. Alvast hartelijk dank, in naam van Stichting Pelicano en vanwege Fanny Dethier.


Contact


 • IBAN BE53 0687 7777 77 53
  BIC: GKCCBEBB
  Mededeling: 'Ik steun een Pelicanokind’

Stichting Pelicano


 • Hoofdkantoor
  Congresstraat 35
  1000 Brussel
  0819.409.280
 • Bijkantoor Brugge
  Baron Ruzettelaan 3–3.2b
  8310 Brugge