Geen artikelen gevonden
 • 4/10/2019
 • Nieuws

Leerlingen schenken €500 aan Stichting Pelicano


Basisschool De Toekomst uit Avelgem organiseerde een sponsorloop voor het goede doel: de Stichting Pelicano


Deze sponsorloop voor het goede doel georganiseerd door de school omdat zij het heel belangrijk vinden dat kinderen verantwoordelijkheidszin tonen en zich engageren. Burgerschap is in de school geen loos begrip. De leerlingen en de personeelsleden toonden daarom ook hun 'warme hart' door zich met de hele school in te zetten voor het goede doel. Basisschool “De Toekomst” bleef dus niet bij de pakken zitten, maar ze ondernamen actie ten voordele van de Stichting Pelicano.

 

Op 20 september ging het project van start met een voorstelling aan alle leerlingen in aanwezigheid van de verantwoordelijke van de Stichting Pelicano. Daarna werd ook het startschot gegeven van de sponsorloop. Onder leiding van de sportleerkrachten, meester Thijs en meester Piet, liepen alle leerlingen rondjes lopen onder aanmoediging van hun ouders die uiteraard ook voor de sponsoring zorgden.

 

Op donderdag 3 oktober werd in aanwezigheid van alle leerlingen de totale opbrengst van € 500 bekend gemaakt en bezorgd aan Michel Leemans van de Stichting Pelicano.


Contact


 • IBAN BE53 0687 7777 7753
  BIC: GKCCBEBB
  Mededeling: 'Ik steun een Pelicanokind’

Adres


 • Hoofdkantoor
  Congresstraat 35
  1000 Brussel
 • Bijkantoor Brugge
  Baron Ruzettelaan 3–3.2b
  8310 Brugge