Geen artikelen gevonden
 • 30/03/2020
 • Nieuws

Cheer For Champions!


Samen met 11 andere organisaties neemt het Filantropisch Centrum van Stichting Pelicano deel aan de campagne: 'Cheer For Champions'. Dit is een nationale doneeractie die we lanceren ten voordele van onze zorgmedewerkers. Zij hebben het niet eenvoudig in deze corona tijden, vandaar dat we hen een handje willen helpen zodat onze helden ook nu de nodige steun krijgen.

Wat houdt 'Cheer For Champions' in?

Door de nieuwe maatregelen hebben onze zorginstellingen jouw hulp nodig! Het zijn immers onzekere tijden, want ook onze helden in de zorgsector zijn, net als ons, gewoon mensen. Jouw hulp is niet alleen nu, maar ook na de crisis, broodnodig.

Vandaar dat we je vragen een gift te doen om onze zorgmedewerkers een hart onder de riem te stoppen. Denk daarbij niet alleen aan de huidige situatie, maar ook aan de toekomst. De situatie zal zich moeten stabiliseren, we kunnen je hulp dus goed gebruiken om onze zorgmedewerkers de nodige steun te geven. Hun mentale gezondheid is cruciaal om anderen zo goed mogelijk te helpen, en net dat is niet zo vanzelfsprekend. Gelukkig kan jij daar verandering in brengen. Cheer For Champions zamelt geld in voor Coaching for Heroes, een vzw die emotionele en mentale steun biedt aan zorgemedewerkers. Op dit moment beschikt Coaching for Heroes over 200 gecertifieerde therapeuten, coaches en psychologen. Ze zijn er klaar voor om onze zorgmedewerkers te helpen. Coaching for Heroes gaat zich niet beperken tot een aantal van onze helden, maar staat ook klaar voor grotere zorg - en hulpinstellingen. Een prachtig initiatief waarbij we jouw hulp kunnen gebruiken. 

We horen je al denken, wat gebeurt er nu concreet met mijn gift? Door jouw gift kunnen zorgmedewerkers terecht bij een coach van de vzw Coaching for Heroes, dit van 8u 's morgens tot middernacht. Zo helpen we hen om stress of trauma's te verwerken. Wil je toch liever rechtstreeks jouw steun betuigen aan een zorgorganisatie naar keuze? Dan kan dat ook!

Wat kan jij doen om ons te helpen? 

Stuur CHEER 5 naar 8686 en doneer 5 euro aan onze zorgmedewerkers (geen extra sms-kosten), of klik op de link om een donatie te doen.
Op die manier krijgt, ook nu, iedereen de nodige zorg.

Bedankt voor je steun en hou je gezond!

Contact


 • IBAN BE53 0687 7777 7753
  BIC: GKCCBEBB
  Mededeling: 'Ik steun een Pelicanokind’

Adres


 • Hoofdkantoor
  Congresstraat 35
  1000 Brussel
 • Bijkantoor Brugge
  Baron Ruzettelaan 3–3.2b
  8310 Brugge